Celian Kana-fetapasta

Keitä pasta pussin ohjeen mukaan.

Ruskista broilerin fileesuikale, laita pannulle myös pilkotut/puristetut valkosipulin kynnet.

Kun broileri on ruskistunut, lisää tuorejuusto.

Huuhtele salaattijuustokuutiot suolaisuuden poistamiseksi ja lisää kastikkeeseen.

Lisää mausteita mielen mukaan, esim.

mustapippuri, basilika ja pizzamauste käyvät.

Pilko 2 tomaattia kastikkeen joukoon, hauduta kannen alla n. 5 minuuttia.

Sekoita pastan joukkoon.

Tarjoile raejuuston ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Celian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale hunajamarinoitu (Kanamestari), annos 400g200g280kcal32g5g14.8g0.2g
Valkosipuli 4g4.3kcal0.3g0.7g0g0.1g
Creme Bonjour 15% valkosipuli100g180kcal6.8g3.8g15g0g
Täysjyvä farfalle pasta (Rainbow), annos 88g88g308kcal11.4g59g2.2g6.2g
Rainbow salaattijuustokuutiot (Rainbow), annos 175g80g200kcal13.6g0.1g16g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g115g23kcal0.7g4.4g0.3g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1174g1991kcal129.6g146g96.6g16.2g
Valittu annoskoko587g996kcal64.8g73g48.3g8.1g
Annoskoko puolitettuna294g498kcal32.4g36.5g24.2g4.1g
Arvot/100g100g170kcal11g12.4g8.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296116