Ruispuuro

Vatkaa ruisjauhot kiehuvaan, suolalla maustettuun veteen.

Hauduta puuro kypsäksi välillä sekoittaen.

Kypsymisaika 45-60 minuuttia.

Tarjoa puuro maidon tai voisilmän kanssa tai marjojen kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Jattilainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi450g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho Pirkka135g412kcal13.1g82.4g2.7g20.3g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1174g824kcal26.2g164.8g5.4g40.6g
Valittu annoskoko587g412kcal13.1g82.4g2.7g20.3g
Annoskoko puolitettuna294g206kcal6.6g41.2g1.4g10.2g
Arvot/100g100g70kcal2.2g14g0.5g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=159742