Perinteinen hernekeitto

Liota herneet yön yli ja keitä niitä tunti liotusvedessä.

Lisää pikottu sipuli ja sian/naudanliha (tai ruskistettu jauheliha).

Keitä miedolla lämmöllä vielä tunti.

Mausta valmis keitto suolalla ja meiramilla.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 94g284kcal16.8g45.6g0.9g10.1g
Vesi, vesijohtovesi 376g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Naudanliha keskiarvo 47g72kcal9.1g0g3.9g0g
Sianliha keskiarvo 47g103kcal8.6g0g7.7g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1174g929kcal69.6g93.4g25g21g
Valittu annoskoko587g464kcal34.8g46.7g12.5g10.5g
Annoskoko puolitettuna294g232kcal17.4g23.4g6.3g5.3g
Arvot/100g100g79kcal5.9g8g2.1g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=274019