Kasvissosekeitto

Laita oliiviöljy ja valkosipulimurska kattilanpohjalle ja anna valkosipulin muhia hetki öljyssä.

Lisää soseet, vesi ja rosmariini.

Kun keitto on kuumaa, lisää Koskenlaskija.

Lisää annokseen runsaasti raejuustoa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Ruskeaapila
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkanasose Luomu 500g (Pirkka), annos 250g187g75kcal0.9g22.5g0.4g0g
Juuressose Pirkka 500g187g75kcal1.3g16.7g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 187g0kcal0g0g0g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g0.4g0.5kcal0g0.1g0g0.1g
Extra virgin luomu oliiviöljy (Rainbow), annos 13.5g5.6g51kcal0g0g5.6g0g
Valkosipuli 2.2g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g17g47kcal3.2g0g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1175g501kcal11.2g79.4g20.2g0.2g
Valittu annoskoko587g251kcal5.6g39.7g10.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna294g125kcal2.8g19.9g5.1g0.1g
Arvot/100g100g43kcal1g6.8g1.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=315522