VAniljakiisseli

Riko kanamunan rakenne ja sekoita siihen maitotilkkaanliuoitetut perunajauhot.

Sekoita joukkoon loputkin ainekset.

Lämmitä liedellä kiehumispisteeseen koko ajan hämmentäen, ja nosta pois levyltä kun ensimmäiset kuplat ovat nousseet pintaan.

Tarjoile jäähtyneenä.

Kuoren syntymisen estät ripottelemalla päälle hieman sokeria.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Jerkku69
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt500g230kcal16g24g7.5g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 19g63kcal0g15.3g0g0.3g
Sokeri 15g61kcal0g15g0g0g
Vaniljatanko (Keski), annos 18g2.8g9kcal0.2g1.5g0.2g0.1g
Kanamuna,raaka (Kultamuna), annos 55g52g73kcal6.4g0.2g5.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1175g871kcal45.2g112g26g0.8g
Valittu annoskoko588g436kcal22.6g56g13g0.4g
Annoskoko puolitettuna294g218kcal11.3g28g6.5g0.2g
Arvot/100g100g74kcal3.8g9.5g2.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=382302