Tonnikala-makaronivuoka

Keitä makaronit lihaliemessä.

Kuullota silputtu sipuli ja suikalejuurekset ölyssä.

Lisää paseerattu tomaatti ja mausta valkopippurilla, pitsamausteella ja suolalla.

Lado makaroni, kasvishöystö ja tonnikala vuorotellen voideltun uunivuokaan.

Ripottele päälle juustoraaste.

Paista 200 asteessa 30 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Piparihirmu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)100g350kcal12.8g69.7g1.9g3.2g
Tonnikala öljyssä 113g214kcal30.5g0g10.1g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g113g32kcal1.2g5.4g0.5g3.4g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g125g31kcal1.6g5.3g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Emmental 17 % (Lidl), annos 8g31g91kcal10.3g0.4g5.3g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 19g166kcal0g0g18.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1175g1813kcal115g170g74.2g16.2g
Valittu annoskoko588g906kcal57.5g85g37.1g8.1g
Annoskoko puolitettuna294g453kcal28.8g42.5g18.6g4.1g
Arvot/100g100g154kcal9.8g14.5g6.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=78139