Jauheliha-makaronikeitto

Valmista keittojuurespussin ohjeen mukaisesti.

Lisää tomaattimurska ja pasta vasta, kun vesi on alkanut kiehumaan uudelleen juuresten lisäämisen jälkeen.

Lisää ruskistettu jauheliha ja pavut, kun keitto on lähes valmis.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 587 grammaa

Nahkuri

Hankku81 sanoi...

Tein tätä ja voi että oli hyvää!! Suosittelen :)

keskiviikko 21.07.2010 klo 18:05

AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha667g1108kcal126.8g0g66.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 2502g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)617g247kcal6.8g44.4g3.1g8.6g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Rainbow), annos 265g442g332kcal24.3g53g2.2g0g
Torino tumma proteiinipasta plus250g851kcal57.5g132.6g9.3g15g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g140g126kcal4.2g4.9g9.8g1g
Peruna ja keittojuurekset (Rainbow), annos 100g1251g751kcal20g150.1g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11740g6827kcal479.2g770g187.2g49.2g
Valittu annoskoko5870g3413kcal239.6g385g93.6g24.6g
Annoskoko puolitettuna2935g1707kcal119.8g192.5g46.8g12.3g
Arvot/100g100g58kcal4.1g6.6g1.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=186196