Kanttarellikastike vähähh

Paista kantarellit kuumalla pannulla, lisää loppuvaiheessa sipulisilppu.

Kun sipulit ovat kuullottuneet, laita levy pois päältä, lisää mustapippuria, hipaus valkopippuria ja kerma muutamassa erässä.

Lisää viimeiseksi fondi ja tarkista maku.

Lisäkkeeksi sopii esim.

kukkakaali, jos vähähiilihydraattista halajaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kantarelli 301g53kcal5.5g1.2g1.5g5.7g
Voi 10g73kcal0.1g0g8.2g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g15g11kcal1.1g1.4g0.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 201g662kcal4g6g70.2g0g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Valkopippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli 60g18kcal0.8g2.9g0.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1176g1641kcal23.2g24g160.2g14.2g
Valittu annoskoko588g821kcal11.6g12g80.1g7.1g
Annoskoko puolitettuna294g410kcal5.8g6g40.1g3.6g
Arvot/100g100g140kcal2g2g13.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138958