Opiskelijan pannari

Vatkaa munat, sekoita muut aineet joukkoon: litra maitoa, lusikallinen suolaa ja 5 dl vehnäjauhoja.

Anna taikinan olla 10 min 'kypsymässä'.

Laita uunipellille 25 g voita 225 asteiseen uuniin.

Kun voi on sulanut ja 10 min taikina seisonut, kaada taikina uunipellille voin päälle ja paista uunissa n 30 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Lsailym
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 373g236kcal11.2g17.9g13.1g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta121g437kcal15.8g84.9g2.5g4.2g
Voi 9g68kcal0.1g0g7.6g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 82g117kcal10.3g0.2g8.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1176g1716kcal74.8g206g63.2g8.4g
Valittu annoskoko588g858kcal37.4g103g31.6g4.2g
Annoskoko puolitettuna294g429kcal18.7g51.5g15.8g2.1g
Arvot/100g100g146kcal6.4g17.5g5.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264356