Mustikkapaistos

Sekoita 1 tl leivinjauhe 1½ dl jauhoihin ja sekoita paistospohjan ainekset (1 dl ruishiutaleita, 1 dl fariinisokeria, 1 dl voisulaa, muna) keskenään taikinaksi.

Painele taikina jauhotetuin käsin voidellun ja ruishiutaleilla leivitetyn vuoan pohjalle.

Levitä päälle mustikat (3 dl). Sekoita muruseos (½dl voisulaa, 1 dl fariinisokeria, 2 dl ruishiutaleita) ja ripottele seos mustikoiden päälle.

Paista 200 asteessa alatasolla n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Jonayla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Erikoisvehnäjauho, Pouta, 1dl75g270kcal9g53.1g1.6g0g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Ruishiutaleet, Myllyn paras (1dl=40g)90g274kcal8.7g55.1g1.8g13g
Fariinisokeri131g532kcal0g130.9g0g0g
Voi 112g815kcal1.3g0.4g91.3g0g
Muna, annos 60g45g39kcal3.4g0.4g2.7g0g
Mustikka metsä- 135g59kcal0.7g8.6g0.8g4.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1176g3978kcal46.2g497.2g196.4g34.8g
Valittu annoskoko588g1989kcal23.1g248.6g98.2g17.4g
Annoskoko puolitettuna294g995kcal11.6g124.3g49.1g8.7g
Arvot/100g100g338kcal3.9g42.3g16.7g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300592