Juustosalaatti

Sulata pakastemaissi, pilko kaikki kasvikset ja heitä idut mukaan.

Sekoita öljy ja etikka sekä mausta kastike valkosipulijauheella ja mustapippurilla.

Sekoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 140g18kcal1.6g1.4g0.3g1.7g
Maissinjyvä, keitetty, suolaton 82g112kcal2.2g19.9g1.9g2.9g
Itu, mungpapu,sinimailanen, annos 50g47g15kcal1.9g1.2g0.3g0.7g
Paprika, punainen117g30kcal1.1g5.4g0.5g2.3g
Kurkku 129g14kcal0.7g1.8g0.1g0.9g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 47g175kcal10.4g0g14.9g0g
Auringonkukkaöljy 16g139kcal0g0g15.8g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g12g2.3kcal0g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1176g1011kcal35.8g61g67.6g17g
Valittu annoskoko588g505kcal17.9g30.5g33.8g8.5g
Annoskoko puolitettuna294g253kcal9g15.3g16.9g4.3g
Arvot/100g100g86kcal3g5.2g5.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=220381