Kanttarellit alla carbonara

1 iso sipuli
n. 1 dl kanttarelleja
n. 1 dl poutun savusuikale-kinkkua
3 kananmunankeltuaista
3 rkl parmesaanijuustoraastetta
mausteeksi suolaa ja mustapippuria

Lisukkeeksi esim.

kokojyväpastaa, penne-pasta sopii tähän kastikkeeseen erinomaisesti!
Jos haluat oikein nautiskella voit koristella annoksen parmesanlastuilla, mutta tästä tulee tietenkin bonus-kaloreita!

1. Kuullota sipuli, lisää kinkkusuikaleet ja sienet, ruskista kevyesti
2. Mausta
3. Jos syöt pastan kanssa, sekoita nyt kastike keitetyn pastan joukkoon (muutoin keltuaiset suoraan kastikkeeseen)
Tarkista maku
4. Lisää keltuaiset ruokaan kokoajan sekoittaen
5. Ripottele joukkoon parmesaani ja sekoita vielä kevyesti

Buon appetito!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Desp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)116g31kcal1.5g5.6g0.2g2g
Kinkkusuikale, Portti186g232kcal31.6g0.7g13g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g232g56kcal4.2g7g1.2g4.4g
Keltuainen, 20g, annos 20g7g4.5kcal0.2g0g1.7g0g
Parmesan formaggio da pasta47g212kcal18.6g0g15.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1176g1073kcal112.2g26.6g62.8g12.8g
Valittu annoskoko588g537kcal56.1g13.3g31.4g6.4g
Annoskoko puolitettuna294g268kcal28.1g6.7g15.7g3.2g
Arvot/100g100g91kcal9.5g2.3g5.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=369238