Kesäkurpitsaohukaiset

1 kesäkurpitsa raastettuna (n. 8 dl)
4 rkl vehnäjauhoja
2 kananmunaa
2 valkosipulinkynttä
1 sipuli
1 dl persiljaa
1 dl juustoraastetta
suolaa
vastajauhettua mustapippuria
Paistamiseen rypsiöljyä
Sekoita ohukaisainekset tasaiseksi taikinaksi.

Kuumenna ohukaispannu ja laita jokaiseen syvennykseen öljyä.

Nosta joka syvennykseen ohukaistaikinaa.

Paista kunnes ohukainen on kauniin ruskea ja käännä se. Paista ohukainen kauniin ruskeaksi myös toiselta puolelta.

Annoksesta tulee n. 12 kpl

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Anusa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 351g63kcal2g8.8g1.4g2.5g
Vehnäjauho puolikarkea 35g121kcal3.6g24.6g0.4g1.2g
Kananmuna kuoreton 97g138kcal12.1g0.3g9.9g0g
Raejuusto, maustamaton 2 % (Arla) 200 g purkki88g79kcal13.2g2.2g1.8g0g
Sipuli kuivattu 8.8g24kcal0.9g3.1g0.1g3.1g
Rypsiöljy 8.8g78kcal0g0g8.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1176g1004kcal63.6g78g44.8g13.6g
Valittu annoskoko588g502kcal31.8g39g22.4g6.8g
Annoskoko puolitettuna294g251kcal15.9g19.5g11.2g3.4g
Arvot/100g100g85kcal5.4g6.6g3.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113470