Chilinen suklaakakku

Leikkaa leivinpaperista halkaisijaltaan 22-24 cm irtopohjavuoan pohjalle sopiva pala.

Voitele vuoan reunat ja aseta pala pohjalle.

Sulata voi ja anna sen jäähtyä.

Vatkaa voin joukkoon sokeri ja munat yksi kerrallaan.

Yhdistä kuivat aineet ja lisää ne taikinaan siivilän läpi.

Sekoita taikina tasaiseksi.

Kaada taikina vuokaan ja kypsennä uunin alatasolla 20 min. Kakku saa olla sisältä hieman kostea.

Siirrä jäähtynyt kakku tarjoiluastiaan ja koristele tomusokerilla.

Tarjoa vaniljajäätelön tai -kastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 90g656kcal1.1g0.4g73.5g0g
Sokeri 179g728kcal0g179.1g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)181g228kcal19.9g0.5g16.3g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 24g89kcal4.5g2.7g5.2g7.3g
Vehnäjauho puolikarkea 98g336kcal10g68.5g1.2g3.4g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g9g36kcal0g8.9g0g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen3.8g1.5kcal0.1g0.3g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g1.2g4.8kcal0g1.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1176g4158kcal71.2g523.2g192.4g21.4g
Valittu annoskoko588g2079kcal35.6g261.6g96.2g10.7g
Annoskoko puolitettuna294g1039kcal17.8g130.8g48.1g5.4g
Arvot/100g100g354kcal6.1g44.5g16.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125249