Punainen kanakeitto

Suikaloi perunat ja porkkanat kylmään veteen.

Ruskista pilkottu sipuli ja broilerisuikaleet kattilassa, lisää sinne paprikajauhetta, curryä maun mukaan sekä tomaattipyree ja sokeri.

Kaada joukkoon litra vettä ja perunat ja porkkanat.

Tänne sekaan liemikuutiot.

Sekoita ja anna kiehua kunnes perunat ja porkkanat ovat kypsiä.

Valmiin keiton sekaan raejuustoa, niin hyvää tulee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 392 grammaa

Aniitti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 124g94kcal2.3g19.2g0.2g1.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g56g16kcal0.3g3.3g0.1g1.4g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g18g13kcal0.8g2.3g0g0g
Atria, broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu113g162kcal18g2.8g8.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g2.5g6kcal0.1g1.1g0.1g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)2.5g6.5kcal0.3g0.3g0.5g0g
Sokeri 2g8.1kcal0g2g0g0g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)2.5g18kcal0g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1176g657kcal44g63.8g23.4g5.8g
Valittu annoskoko588g329kcal22g31.9g11.7g2.9g
Annoskoko puolitettuna294g164kcal11g16g5.9g1.5g
Arvot/100g100g56kcal3.7g5.4g2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=162774