Mokkapalat

Huom!

Ohjeen 10 g suolaa jaetaan puoliksi
taikinaan ja kuorrutteeseen.

Eli 5g
taikinaan ja 5g kuorrutukseen!

Samoin kaakaojauheen kanssa;

12g eli 2 rkl taikinaan ja 2rkl kuorru-
tukseen!

Vaniljasokeri jakautuu niin että
2 tl taikinaan ja 4tl kuorrutukseen.

1. Sulata 200g voita jäähtymään
taikinaan lisäämistä varten.

2. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

3. Sekoita kuivat ainekset; vehnäjauho,
leivinjauhe, vaniljasokeri ja kaakao-
jauhe ja 5g suolaa keskenään.

4. Kaada vähän kerrallaan ja vuoron
perään maito, kuivat ainekset ja
200g sulatettu jäähtynyt voi
sekaan, sekoittaen hyvin.

5. Kaada taikina leivinpaperilla päälys-
tetylle pellille ja levitä tasaiseksi.

6. Paista uunissa 200 astetta 20 min.

Kuorrutuksen teko on helppoa!

Sulata 100 g voita ja sekoita muut ainekset; 5g suolaa, 2 rkl kaakaota,
1pkt eli 500g tomusokeria ja 150g/
1,5 dl/10 rkl tummaa kahvia

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Hojala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 49g71kcal6.2g0.1g5.1g0g
Sokeri 76g310kcal0g76.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 97g334kcal9.9g68.1g1.2g3.4g
Leivinjauhe 1.8g3.2kcal0.1g0.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g8.4g34kcal0g8.3g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 7.2g27kcal1.3g0.8g1.6g2.2g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 60g16kcal2g1.9g0g0g
Valio voi60g431kcal0.6g0.6g47.9g0g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Voi (Valio), annos 100g30g216kcal0.3g0.3g24g0g
Kahvijuoma, keskiarvo 45g1.4kcal0.1g0.1g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g150g599kcal0g149.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1176g4083kcal41g614g159.6g11.2g
Valittu annoskoko588g2041kcal20.5g307g79.8g5.6g
Annoskoko puolitettuna294g1021kcal10.3g153.5g39.9g2.8g
Arvot/100g100g347kcal3.5g52.2g13.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221416