Mustikkapannari

Sekoita kaikki ainekset paitsi mustikat ja anna taikinan turvota jääkaapissa.

Kaada pellille leivinpaperin päälle ja ripottele mustikat pinnalle. 200 astetta, 30 min. Ei kovin makea, voi lisätä sokeria tai tarjota hillon tai jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen263g87kcal8.7g12.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 122g418kcal12.4g85.3g1.5g4.3g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 1.9g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g1.9g5.8kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Vanilliinisokeri, teelusikka1.9g7.5kcal0g1.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 62g88kcal7.7g0.2g6.3g0g
Mustikka metsä- 113g50kcal0.6g7.2g0.7g3.7g
Hermesetas -neste3.8g0kcal0g0g0g0g
Flora ruoka kevyt & paksu19g11kcal0.2g0.8g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1176g1341kcal59.8g220.2g18.8g17g
Valittu annoskoko588g671kcal29.9g110.1g9.4g8.5g
Annoskoko puolitettuna294g335kcal15g55.1g4.7g4.3g
Arvot/100g100g114kcal5.1g18.7g1.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=370321