Valkosuklaa-daimkakku

Sekoita keksinmurut ja sula rasva, painele seos leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan.

Laita liivatteet likoamaan runsaaseen kylmään veteen.

Vatkaa kerma vaahdoksi, mausta sokerilla ja vaniljasokerilla, lisää rahka.

Kääntele joukkoon sulatettu suklaa, lisää sitruunamehu ja daimmurut.

Sulata liivatteet tilkkaan kiehuvaa vettä, anna jäähtyä pieni hetki.

Kaada liivateneste seokseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.

Kaada täyte vuokaan murupohjan päälle, anna hyytyä 2-4 tuntia tai yön yli. Koristele miten haluat.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Becel olive (Becel), annos 100g15g52kcal0g0.4g5.7g0g
Becel juokseva, annos 10g35g230kcal0g0g25.8g0g
Digestive Light McVitie´s, annos 15 g150g665kcal10.6g101.5g29.4g5.2g
Vispikerma Flora 20%125g274kcal3.7g6.2g24.9g0g
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)100g56kcal8.5g5g0.2g0g
Valkosuklaa panda, levy 130g65g362kcal5.4g35.6g22g0g
Daimsuklaa (Marabou), annos 200g37g204kcal1.9g22g12g0g
Sitruunamehu, laimentamaton7.5g1.6kcal0g0.1g0g0g
Sokeri 42g172kcal0g42.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g5g20kcal0g4.9g0g0g
Liivatelehti, gelatiini7.5g26kcal6.4g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1176g4126kcal73g436g240g10.4g
Valittu annoskoko588g2063kcal36.5g218g120g5.2g
Annoskoko puolitettuna294g1032kcal18.3g109g60g2.6g
Arvot/100g100g351kcal6.2g37.1g20.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=84963