Broilerikeitto

1. Keitä 1 dl riisiä pakkauksen ohjeen mukaan melkein kypsäksi.

2. Kuumenna rasvat paistokasarissa, sekoita joukkoon 1 tl curryä ja 1 tl paprikaa ja lihasuikaleet.

Ruskista ne kevyesti, lisää sipulisilppu, hauduta hetki.

Lisää vesi, kanaliemikuutio tai 2 rkl kanafondia, (lipstikkasilppua), pakastevihannekset ja riisi.

3. Lisää purjosuikaleet, puserra joukkoon pari kolme valkosipulin kynttä ja sulatejuusto, kuumenna.

4. Pinnalle reilusti persilja-, kirveli- tai ruohosipulisilppua

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 336 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikaleet (naturell) (Maistuva)105g116kcal24.1g0g2.2g0g
Rypsiöljy 1.7g16kcal0g0g1.7g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.7g13kcal0g0g1.4g0g
Sipuli 35g11kcal0.4g1.7g0.1g0.6g
Vihannessekoitus, Kesäpöytä (250g)88g31kcal2.4g4.1g0.4g0g
Valkosipuli 3.5g3.8kcal0.3g0.6g0g0.1g
Vesi262g0kcal0g0g0g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl1.9g1.4kcal0.1g0.2g0.1g0g
Eldorado täysjyväriisi (Eldorado), annos 1000g30g105kcal2.4g22g0.8g0g
Purjosipuli 18g4kcal0.3g0.4g0g0.4g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g35g88kcal4.9g1.2g7g0g
Persilja 7g1.9kcal0.1g0.1g0g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1176g777kcal70g60.6g27.4g3.4g
Valittu annoskoko588g389kcal35g30.3g13.7g1.7g
Annoskoko puolitettuna294g194kcal17.5g15.2g6.9g0.9g
Arvot/100g100g66kcal6g5.2g2.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=99197