Tsatsiki

Kuori tuorekurkku, raasta se ja laita siivilään valumaan.

Laita Bulgarian jogurtti suodatinpussiin valumaan.

Sekoita valutettuun Bulgarian jogurttiin suola, sokeri, murskatut valkosipulinkynnet, väkiviinaetikka sekä valutettu, raastettu kurkku.

Mausta halutessasi kuivatulla mintulla.

Anna maustua jääkaapisssa mielellään muutama tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 941 grammaa

Arganna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Suola, annos 3g3.1g0kcal0g0g0g0g
Väkiviinaetikka 94g31kcal0g0.5g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4.4g4.6kcal0.3g0.7g0g0.1g
Kurkku,tuore 100g234g23kcal1.4g3.3g0.2g0g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)250g150kcal8.5g11.2g8.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1176g436kcal20.4g36.4g17.8g0.2g
Valittu annoskoko588g218kcal10.2g18.2g8.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna294g109kcal5.1g9.1g4.5g0.1g
Arvot/100g100g37kcal1.7g3.1g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56712