Lohikeitto nro 2

Pilko vihannekset ja juurekset.

Lisää kiehuvaan veteen liuotettu kalaliemikuutio.

Laita vihannekset ja juurekset isoon kattilaan, kaada päälle kalaliemi ja anna kiehua keskilämmöllä, kunnes porkkanat tuntuvat miltei kypsiltä.

Lisää keittoon paloiteltu (nahaton) kirjolohi ja lopuksi koskenlaskijajuusto.

Lisää halutessasi tuoretta tai kuivattua tilliä, mustapippuria ja suolaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 588 grammaa

Sarikki82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 13g3kcal0.2g0.3g0g0.3g
Porkkana 53g17kcal0.3g2.9g0.1g1.3g
Peruna, keskikokoinen 60g100g60kcal1.5g13g0.1g0.9g
Maggi kalaliemikuutio, 126 g3.8g10kcal0.4g0.9g0.5g0g
Vesi331g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g14g40kcal2.7g0g3.1g0g
Kirjolohifilee 55g92kcal9.3g0g6.1g0g
Juuriselleri 15g4.8kcal0.2g0.7g0g0.5g
Tilli, tuore 3.8g1.1kcal0.1g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1177g454kcal29.4g35.6g19.8g6.2g
Valittu annoskoko589g227kcal14.7g17.8g9.9g3.1g
Annoskoko puolitettuna294g114kcal7.4g8.9g5g1.6g
Arvot/100g100g39kcal2.5g3g1.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117411