Possukasviskeitto

Kuori & pilko juurekset ja lisää ne kiehuvaan veteen, jossa on 1 kasvisliemikuutio.

Anna kiehua noin 10 min. ja paista sillä aikaa possunsuikaleet pannulla.

Lisää sitten jäiset herneet, chili, sitruunaruoho ja pilkottu sipuli keittoon.

Keitä vielä noin 10 min ja lisää possunsuikaleet.

Keitä muutama minuutti ja tarkista maku.

Lisää suolaa ja esim.

inkivääriä.

Sekoita hyvin ja tarjoile kuumana ruisleivän kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 471 grammaa

Tuulia8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 141g114kcal2.2g23.7g0.1g4.2g
Peruna, keskikokoinen 60g34g21kcal0.5g4.5g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g31g8.8kcal0.2g1.9g0.1g0.8g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Chili paprika punainen6.3g2.5kcal0.1g0.6g0g0g
Sitruuna kuorittu 3.1g1.3kcal0g0.1g0g0.1g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g3.8g8.1kcal0.5g0.8g0.3g0g
Rypsiporsas® kinkkusuikale, maustamaton (Hk), annos 300g94g113kcal19.7g0g3.8g0g
Vesi219g0kcal0g0g0g0g
Herneet, pakaste, 0,5 pss31g17kcal1.8g1.7g0.2g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1178g582kcal50.6g69g9.2g13.6g
Valittu annoskoko589g291kcal25.3g34.5g4.6g6.8g
Annoskoko puolitettuna294g146kcal12.7g17.3g2.3g3.4g
Arvot/100g100g50kcal4.3g5.9g0.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266491