Kasvissosekeitto

Lisää keitinveteen liemijauhe ja kiehuvaan veteen porkkanat ja perunat.

Viiden minuutin kuluttua purjojen syötävä (eli vaalea) osa ja sipuli pilkottuna.

Lopuksi perunoiden ja porkkanoiden jo pehmettyä lisää joukkoon parsakaali.

Valuta ylimääräinen keitinvesi talteen ja soseuta vihannekset.

Lisää keitinvettä takaisin siinä määrin kuinka juoksevaa ja riittoisaa keitosta haluat.

Lisää haluamasi mausteet ja tilkka rasvatonta maitoa antamaan väriä ja kuohkeutta.

Voilá! Nauti täydellisen ruisleivän kanssa ja nimenomaan nauti - sillä siitähän painonhallinnassa on lopulta kyse.

Tunnista itsesi, halusi ja tarpeesi ja syö vain kun nälkä ja vain kun ruoka todella on nautinnollista!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 785 grammaa

Helinanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g34g20kcal0.5g4.4g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g38g11kcal0.2g2.2g0.1g0.9g
Purjosipuli 38g8.6kcal0.7g0.9g0.1g0.8g
Kukkakaali 75g18kcal1.4g1.6g0.2g1.7g
Sipuli (kuorittu)10g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Vesi375g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g1.2g2kcal0.2g0.3g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen19g6.2kcal0.6g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1177g137kcal7.4g21.6g0.8g7.8g
Valittu annoskoko589g68kcal3.7g10.8g0.4g3.9g
Annoskoko puolitettuna294g34kcal1.9g5.4g0.2g2g
Arvot/100g100g12kcal0.6g1.8g0.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=86985