Kaura-omenapaistos

KAURA-OMENAPAISTOS

500 g omenoita
1 tl kanelia
200 g voita tai margariinia
1 dl sokeria
6 dl kaurahiutaleita


Kuori ja lohko omenat.

Lado omenalohkot voideltuun vuokaan.

Ripottele päälle kanelia.

Sulata kattilassa rasva ja sekoita joukkoon sokeri ja kaurahiutaleet.

Levitä seos omenalohkojen pinnalle.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia eli kunnes omenalohkot tuntuvat pehmeiltä.

Tarjoa vaniljakastikkeen kanssa!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, keskikokoinen 200g2803g953kcal5.6g199g8.4g50.4g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)1345g4978kcal188.3g739.9g107.6g148g
Sokeri 561g2275kcal0g560g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 1121g5971kcal3.7g3.9g672.6g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g28g102kcal1g22.3g1g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g22g90kcal0g22.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11760g28736kcal397.2g3094.6g1579.2g396.8g
Valittu annoskoko5880g14368kcal198.6g1547.3g789.6g198.4g
Annoskoko puolitettuna2940g7184kcal99.3g773.7g394.8g99.2g
Arvot/100g100g244kcal3.4g26.3g13.4g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=131803