Kevyt pizzapohja

Sekoita jauhoihin 2,5 tl kuivahiivaa, ja sen jälkeen lämmin vesi, käsin sekoittaen.

Lopuksi lisää 2tl oliiviöljyä yhä käsin sekoittaen.

Jos taikina on liian kuivaa, niin lisää vettä, ei öljyä.

Itse teen tästä 1 (ravintolapizzan kokoisen) pyöreän pizzan, jonka jaan sitten miehen kanssa kahtia.

Laske täytteet erikseen.

Itse laitan juustoksi 5% Turunmaata, ja ihan ripotellen päälle nimeksi mozzarella-hyvin on kelvannut miehellekin!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Tso
AineksetMääräEnergiaPHRK
Durumvehnäjauho [1 dl] (Myllyn paras), annos 70g3512g12292kcal456.6g2458.4g52.7g0g
Vesi2007g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g161g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 201g1775kcal0g0g200.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11760g28133kcal913.2g4916.8g506.8g0g
Valittu annoskoko5880g14067kcal456.6g2458.4g253.4g0g
Annoskoko puolitettuna2940g7033kcal228.3g1229.2g126.7g0g
Arvot/100g100g239kcal7.8g41.8g4.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=142781