Mummin maustevoi

Vaahdota sähkövatkaimella voi vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää mukaan pikkuhiljaa liruttaen vesi.

Jatka liruttamista öljyllä.

Viimeisenä kippaa sekaan rahka ja sekoita.

Ripauta sekaan hieman suolaa.

Mausta mielesi mukaan esim.

valkosipulilla, ruohosipulilla, rakuunalla tai muilla yrteillä.

Kokeile myös chiliä, aurinkokuivattua tomaattisilppua tai valmiita maustesekoituksia.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi (perinteinen meijerivoi)1600g11520kcal1.6g1.6g1280g0g
Vesi1200g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 1080g9551kcal0g0g1080g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki2000g1120kcal170g100g4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11760g44381kcal343.2g203.2g4728g0g
Valittu annoskoko5880g22191kcal171.6g101.6g2364g0g
Annoskoko puolitettuna2940g11095kcal85.8g50.8g1182g0g
Arvot/100g100g377kcal2.9g1.7g40.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=182880