Jauheliha-soijarouhepaprikat

Pese ja halkaise paprikat . Poista sisus ja kanta.

Ruskista jauheliha, lisää siihen soijarouhe, tomaattimurska, kuutioitu sipuli, murskattu valkosipuli ja lihafondi.

Keitä hetken aikaa kasaan.

Täytä halkaistut paprikat täytteellä ja lisää juustoraaste pinnalle.

Paista uunissa n.180 asteessa noin 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Lauran84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 1836g537kcal17.3g82.6g7.3g34.9g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1335g2217kcal253.7g0g133.5g0g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g334g1068kcal173.6g93.5g1.7g53.4g
Sipuli (kuorittu)434g117kcal5.6g20.8g0.9g7.4g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss501g1552kcal120.2g4g115.2g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)1335g334kcal13.4g73.4g0g18.7g
Valkosipuli 12g13kcal0.9g1.9g0.1g0.2g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g94g84kcal2.8g3.3g6.5g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11760g11844kcal1175g559g530.4g230.6g
Valittu annoskoko5880g5922kcal587.5g279.5g265.2g115.3g
Annoskoko puolitettuna2940g2961kcal293.8g139.8g132.6g57.7g
Arvot/100g100g101kcal10g4.8g4.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219315