Lanttusupikas

Keitä lanttupalat ja survo ne lisäämällä joukkoon desin verran keitinvettä.

Lisää siirappi, 50 grammaa margariinia ja mausteet.

Tee taikina sekoittamalla puolitoistadesiä vettä, puoli teelusikallista suolaa, kaksi desiä suirjauhoja ja puolitoista desiä vehnäjauhoja.

Jaa taikina 16 osaan.

Kauli taikinasta pyöreitä lättysiä ja täytä ne lanttusurvoksella.

Paista 275-asteisessa uunissa noin vartin verran.

Lisää 25 grammaa margariiniä tilkkaan keitinvettä ja voitele valmiit piirakatat.

Sillä.

Anna piiraiden hautua ja pehvetä tunnin pari ennen nauttimista.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Krisse2506

Ruoti38 sanoi...

Kiitos! Hyviä tuli. Ritva

perjantai 28.11.2014 klo 21:59

AineksetMääräEnergiaPHRK
Lantturaaste, annos 100g3503g876kcal35g161.1g10.5g63.1g
Margariini, 60%, Rainbow263g1445kcal2.4g2.4g157.6g0g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 245g739kcal0.2g181.7g0g0g
Valkopippuri 7g20kcal0.7g3g0.1g1.8g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta70g252kcal9.1g49g1.5g2.5g
Vesi, vesijohtovesi 1051g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g3.5g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 385g1172kcal33.7g213.5g7.3g53.6g
Vehnäjauho puolikarkea 342g1172kcal34.8g239.1g4.1g12g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11760g11351kcal231.8g1699.6g362.2g266g
Valittu annoskoko5880g5676kcal115.9g849.8g181.1g133g
Annoskoko puolitettuna2940g2838kcal58g424.9g90.6g66.5g
Arvot/100g100g97kcal2g14.5g3.1g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=288967