Celian Kana-fetapasta

Keitä pasta pussin ohjeen mukaan.

Ruskista broilerin fileesuikale, laita pannulle myös pilkotut/puristetut valkosipulin kynnet.

Kun broileri on ruskistunut, lisää tuorejuusto.

Huuhtele salaattijuustokuutiot suolaisuuden poistamiseksi ja lisää kastikkeeseen.

Lisää mausteita mielen mukaan, esim.

mustapippuri, basilika ja pizzamauste käyvät.

Pilko 2 tomaattia kastikkeen joukoon, hauduta kannen alla n. 5 minuuttia.

Sekoita pastan joukkoon.

Tarjoile raejuuston ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Celian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale hunajamarinoitu (Kanamestari), annos 400g2003g2805kcal320.5g50.1g148.3g2g
Valkosipuli 40g43kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Creme Bonjour 15% valkosipuli1002g1803kcal68.1g38.1g150.3g0g
Täysjyvä farfalle pasta (Rainbow), annos 88g882g3085kcal114.6g590.6g22g61.7g
Rainbow salaattijuustokuutiot (Rainbow), annos 175g801g2003kcal136.2g0.8g160.3g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1152g234kcal6.9g43.8g3.5g16.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11760g19947kcal1299g1459.8g969.2g161.2g
Valittu annoskoko5880g9974kcal649.5g729.9g484.6g80.6g
Annoskoko puolitettuna2940g4987kcal324.8g365g242.3g40.3g
Arvot/100g100g170kcal11g12.4g8.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296116