Jogurttinen uunilohi

Nosta kalafilee uunivuokaan nahkapuoli alaspäin.

Mausta sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla.

Sekoita jogurtin joukkoon juustoraaste, tilli, ruohosipuli ja suola.

Levitä jogurtti-juustoseos kalan pinnalle.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30-40 minuuttia.

Tarjoa uunilohi keitettyjen perunoiden ja kasvisten kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifileepalat (Findus)3000g3900kcal630g15g150g0g
Sitruunamehu, laimentamaton75g16kcal0.2g1.2g0g0.1g
Suola, annos 3g25g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 5g14kcal0.5g1.9g0.2g1.3g
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g1000g1290kcal42g51g100g0g
Juustoraaste emmental punaleima1250g4875kcal362.5g0g375g0g
Tilli, tuore 375g112kcal13.8g3.4g3g7.9g
Ruohosipuli 150g34kcal2.1g2.5g0.9g3.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11760g20482kcal2102.2g150g1258.2g25.8g
Valittu annoskoko5880g10241kcal1051.1g75g629.1g12.9g
Annoskoko puolitettuna2940g5121kcal525.6g37.5g314.6g6.5g
Arvot/100g100g174kcal17.9g1.3g10.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=363096