Mustikkapiirakka (Myllyn Paras)

Vatkaa rasva ja sokeri vaahdoksi, lisää muna vatkaten.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää seokseen.

Taputtele taikina voidellun piirakkavuuan pohjalle (28cm).

Kaada jäiset mustikat pohjan päälle.

Sekoita täytteen aineet keskenään ja kippaa mustikoiden päälle.

Paista 175* keskitasolla n. 35min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 872g4682kcal7.8g6.1g523.1g0g
Kananmuna kuoreton 384g547kcal47.9g1.2g39.3g0g
Sokeri 445g1806kcal0g444.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 340g1168kcal34.7g238.2g4.1g11.9g
Kaurahiutaleet (Rainbow), annos 35g976g3417kcal136.7g546.8g67.4g0g
Leivinjauhe 17g31kcal0.9g6.6g0g0.1g
Mustikka pirkka 200 g1395g460kcal13.9g89.3g13.9g0g
Kermaviili, kevyt, vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g1395g1186kcal43.2g64.2g83.7g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g56g223kcal0g55.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11760g27041kcal570.2g2904.2g1463g24g
Valittu annoskoko5880g13521kcal285.1g1452.1g731.5g12g
Annoskoko puolitettuna2940g6760kcal142.6g726.1g365.8g6g
Arvot/100g100g230kcal4.8g24.7g12.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=396618