Tomaattinen chorizo pasta

Laita pasta kiehumaan runsaaseen veteen.

Kuullota valkosipuli ja hienonnettu sipuli oliiviöljyssä ja voissa paistinpannussa.

Lisää chorizo.

Vähennä lämpöä ja lisää kirsikkatomaatit.

Pari minuuttia ennen pastan kypsymistä lisää kastikkeeseen balsamico.

Mausta chilillä, mustalla pippurilla ja timjamilla tai rosmariinilla.

Jos kastike vaikuttaa kuivalta, lisää hissukseen muutama lusikallinen pastan keitinvettä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 327 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty2698g3777kcal139.2g754.3g18.3g91.7g
Chorizo makkara, annos 100g1799g4676kcal197.8g89.9g395.7g0g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)1124g225kcal6.7g39.3g3.4g0g
Sipuli (kuorittu)135g36kcal1.8g6.5g0.3g2.3g
Valkosipuli 18g20kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Oliiviöljy 45g398kcal0g0g45g0g
Voi, 1 tl, 5 g23g164kcal0.2g0.2g18g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g45g43kcal0.5g8.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11772g18678kcal695.2g1802.6g961.6g188.8g
Valittu annoskoko5886g9339kcal347.6g901.3g480.8g94.4g
Annoskoko puolitettuna2943g4670kcal173.8g450.7g240.4g47.2g
Arvot/100g100g159kcal5.9g15.3g8.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422332