Punainen kalapata

Leikkaa puoliksi sulanut kala paloiksi.

Valmista tomaattikeitto pakkauksen ohjeen mukaan.

Leikkaa purjo ohuiksi renkaiksi.

Aseta uunivuokaan kerroksittain kalapaloja, herneitä, purjorenkaita sekä mausteita.

Kaada päälle tomaattikeittoa niin paljon, että aineet peittyvät.

Kypsennä ruokaa uunissa 200 asteen lämmössä n.30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Maikkinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus1599g1119kcal255.8g0g4.8g0g
Purjosipuli 959g220kcal17.4g23g1.9g20.1g
Tilli, tuore 120g36kcal4.4g1.1g1g2.5g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Tomaattikeitto, Pirkka (2,5dl)3198g1049kcal22.4g207.9g16g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11776g4847kcal600g464g47.4g45.2g
Valittu annoskoko5888g2424kcal300g232g23.7g22.6g
Annoskoko puolitettuna2944g1212kcal150g116g11.9g11.3g
Arvot/100g100g41kcal5.1g3.9g0.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=189480