Tosi hyvät jauhelihapihvit (karppi)

Sekoita ainekset keskenään ja tee taikinasta n. 8-10 pihviä.

Paista uunissa kypsiksi 200 asteessa 20-30 minuuttia.

Nää pysyy tosi hyvin kasassa ja ovat sitten hyviä, ei-karpitkin ovat vuolaasi kehuneet.

Pellille tulee paljon nestettä, jonka voi käyttää vaikka kastikkeeksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 1054g319kcal13.2g50.6g2.1g17.9g
Valkopippuri 42g118kcal4.3g17.6g0.9g10.9g
Suola, annos 3g64g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt1278g588kcal40.9g61.3g19.2g0g
Pekoni rasvainen 895g3363kcal107.3g0g331g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 2556g3529kcal479.2g0g178.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11776g15833kcal1289.8g259g1064.2g57.6g
Valittu annoskoko5888g7917kcal644.9g129.5g532.1g28.8g
Annoskoko puolitettuna2944g3958kcal322.5g64.8g266.1g14.4g
Arvot/100g100g135kcal11g2.2g9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197849