Karpit letut

Vatkaa munat hyvin, lisää sulatettu voi ja mantelijauhe.

Lisää kerma tai vesi joukkoon ja vatkaa suola (+ ripaus vaniljasokeria) lopuksi taikinaan.

Laita pannu kuumenemaan ja paista letut voissa.

Letut paistuvat nopeasti ja tuoksuvatkin aidoilta letuilta.

Letun saa käärittyä kätevästi ja täytteeksi sopii suolainenkin täyte.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Katri1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, pirkka omega 1kpl3507g4630kcal459.5g10.5g291.1g0g
Voi 319g2313kcal3.8g1.3g259.2g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g957g5739kcal229.6g63.1g516.5g0g
Kerma, Kuohukerma, 0,5 dl1063g3794kcal21.3g31.9g403.9g0g
Suola, annos 3g21g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g21g85kcal0g21g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11776g33122kcal1428.4g255.6g2941.4g0g
Valittu annoskoko5888g16561kcal714.2g127.8g1470.7g0g
Annoskoko puolitettuna2944g8281kcal357.1g63.9g735.4g0g
Arvot/100g100g281kcal12.1g2.2g25g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=206765