Tonnikalapihvi

4 purkkia tonnikalaa öljyssä
4 kananmunaa
1 iso sipuli
1 dl korppujauhoja
2 dl ruokakermaa (7 %)
4 rkl tilliä silputtuna
sitruunapippuria
suolaa

Kuullota sipulit pannulla.

Muserra tonnikalat kulhon pohjalle ja lisää loput ainekset mukaanlukien sipulit.

Sekoita tasaiseksi ja paista pihveinä tai pullina pannulla.

Voit myös paistaa uunissa!

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Krisseee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 2440g4631kcal661.7g0g219.6g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)1061g902kcal10.6g37.1g74.3g0g
Sipuli (kuorittu)796g215kcal10.3g38.2g1.6g13.5g
Korppujauho 265g971kcal27.8g198.7g2.7g14.1g
Kananmuna kuoreton 1167g1665kcal145.9g3.5g119.6g0g
Tilli, tuore 159g48kcal5.9g1.4g1.3g3.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11776g16862kcal1724.4g557.8g838.2g61.8g
Valittu annoskoko5888g8431kcal862.2g278.9g419.1g30.9g
Annoskoko puolitettuna2944g4216kcal431.1g139.5g209.6g15.5g
Arvot/100g100g143kcal14.6g4.7g7.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=341992