Uuniparsa

Pese parsat ja katkaise puinen varsi napsauttamalla.

Laita parsat vuokaan.

Mausta ja lisää oliiviöljy.

Paista uunissa 200 asteessa 15 minuuttia.

Hyvä lisäke vaikka mille!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsa 5147g797kcal65.9g61.8g10.3g77.2g
Parmesaani (Joku), annos 30g283g1087kcal67.9g0g93.4g0g
Rypsiöljy 360g3186kcal0g0g360.3g0g
Mineraalisuola keskiarvo 90g1.1kcal0.3g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g7.7g0.2kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11776g10143kcal268.2g123.6g928.2g154.4g
Valittu annoskoko5888g5072kcal134.1g61.8g464.1g77.2g
Annoskoko puolitettuna2944g2536kcal67.1g30.9g232.1g38.6g
Arvot/100g100g86kcal2.3g1g7.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422705