Kotipulla (20 kpl taikina, 1 pikkupulla 46g)

Tässä versiossa jauhoina 1,5 dl grahamjauhoja + 6dl vehnäjauhoja.

Sekoita puolikas hiivapaketti kädenlämpöiseen maitoon (2,5 dl). Lisää puolikas teelusikallinen suolaa, 3/4 dl sokeria ja puolet jauhoista.

Sekoita niin että taikina saa ilmaa.

Vaivaa kimmoisaksi, lisää tarvittaessa jauhoja samalla.

Lisää pehmennyt leivontamargariini.

Jätä taikina kohoamaan huoneenlämpöön.

Kun taikina on kohonnut (n.20 min kuluttua) voit alkaa käsitellä taikinaa ja pyöritellä pikkupullia.

Ota mukaan taikinaan loppuosa jauhoista hiljalleen tarpeen mukaan.

Kun pullat ovat kohonneet sopivasti lämpimässä, voitele munalla ja paista 200 asteessa (kevyen vaaleanruskeiksi, noin 10 min)

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Kanerva2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 129g185kcal16.2g0.4g13.3g0g
Vehnäjauho sunnuntai2329g8153kcal279.5g1653.8g48.9g81.5g
Grahamjauho, 1 dl679g2446kcal88.3g468.8g20.4g84.9g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen485g3494kcal0g0g388.2g0g
Suola, annos 3g32g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 162g121kcal21.2g1.8g0.6g11.2g
Maito, Kevyt1618g744kcal51.8g77.6g24.3g0g
Sokeri 453g1838kcal0g452.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11776g33960kcal914g5309.8g991.4g355.2g
Valittu annoskoko5888g16980kcal457g2654.9g495.7g177.6g
Annoskoko puolitettuna2944g8490kcal228.5g1327.5g247.9g88.8g
Arvot/100g100g288kcal7.8g45.1g8.4g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=74187