Thaimaalainen kanakeitto

1.Kuori ja keitä juurekset kypsiksi vedessä ja soseuta keitos.

2. Lisää murskatut valkosipulit, mausteet, valkoviini, raastettu inkivääri, sitruunamehu sekä pieneksi kuutioidut kanapalat.

Anna kiehua pienellä lämmöllä n. 10-15- minuuttia siten, että kanapalat kypsyvät.

Tulisieluisempi voi laittaa chiliä reilusti.

3. Lisää kookosmaito joukkoon, mutta älä enää kiehuta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 589 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, marinoimaton (Kariniemi), annos 100g60g66kcal13.8g0g1.1g0g
Bataatti, kuorittu 30g24kcal0.5g5g0g0.9g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 50g27kcal0.8g6.6g0.1g0.4g
Porkkana 39g13kcal0.2g2.2g0.1g1g
Kookosmaito, light, kevyt, Santa Maria, 1 prk80g40kcal0.4g0.8g4.8g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.2g2.3kcal0.2g0.4g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)6g16kcal0.8g0.7g1.1g0g
Valkoviini kuiva 12g8.2kcal0g0.1g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton3g0.6kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen3g1.2kcal0.1g0.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 300g0kcal0g0g0g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g4g16kcal0g3.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1178g428kcal33.6g40g14.4g4.6g
Valittu annoskoko589g214kcal16.8g20g7.2g2.3g
Annoskoko puolitettuna295g107kcal8.4g10g3.6g1.2g
Arvot/100g100g36kcal2.9g3.4g1.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93101