Karppipannari

Kaikki ainekset kulhossa sekaisin ja taikina uunivuoalle, joka on voideltu.

Taikina hyvin löysää.

Ensin uuniin 220-225 asteeseen n. 20 minuutiksi ja sitten 160 asteeseen n.10 minuutiksi, kunnes pannarin pinta on ruskea.

Tarjoillaan marjojen kanssa! :)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Heidiihh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 23g163kcal0.3g0.1g18.3g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g90g540kcal18.9g5.9g48.6g0g
Kananmuna kuoreton 248g353kcal30.9g0.7g25.4g0g
Kuohukerma,valio,2dl225g765kcal4.5g6.8g78.8g0g
Suola, annos 3g3.4g0kcal0g0g0g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g1.1g4.3kcal0g1.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1179g3651kcal109.2g29.2g342.2g0g
Valittu annoskoko590g1826kcal54.6g14.6g171.1g0g
Annoskoko puolitettuna295g913kcal27.3g7.3g85.6g0g
Arvot/100g100g310kcal9.3g2.5g29g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=112903