Kaalikeitto

Suikaloi kaali ja sipuli ja laita kiehumaan liha- ja kasvisliemikuutioin maustettuun veteen.

Paista jauheliha ja mausta esim.

grillausmausteella halutessasi.

Anna kaalin kiehua miedolla lämmöllä tunnin verran ja lisää sitten jauheliha ja kasvissuikaleet joukkoon.

Lisää halutessasi suolaa/soijaa sekä siirappia mausteeksi.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali113g24kcal1.3g3.8g0.2g2.4g
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g60g77kcal8.9g0g5.4g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä45g18kcal0.6g3.6g0.1g1.3g
Kasvisliemikuutio, Knorr2.5g6.9kcal0.2g0.2g0.6g0g
Lihaliemikuutio Maggi2.5g6.9kcal0.2g0.2g0.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 337g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Siirappi 3.7g11kcal0g2.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1179g323kcal23g23.6g16.2g8.2g
Valittu annoskoko590g162kcal11.5g11.8g8.1g4.1g
Annoskoko puolitettuna295g81kcal5.8g5.9g4.1g2.1g
Arvot/100g100g27kcal2g2g1.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113391