Hapankaalikeitto (Luomu Naudanliha)

500 g Naudanlihaa

2 Porkkanaa

2 Sipulia

5 Perunaa

250 g Hapankaali

Tomaattipyree

Suolaa ja pippuria maun mukaan

Keitä Liha 1 Tunnin
Paloittele vihannekset
ja heitä kattilaan keitä 15 minuuttia tai niin kauan kunnes peruna on valmis

Syö smetanan kera

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Myokine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g59g16kcal0.4g3.5g0.1g1.5g
Naudanliha keskiarvo 225g344kcal43.4g0g18.9g0g
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Peruna, keskikokoinen 60g135g81kcal2g17.5g0.1g1.2g
Hapankaali (Rasilainen)113g20kcal2g2g0.3g2.3g
Suola, annos 3g6.8g0kcal0g0g0g0g
Smetana6.8g26kcal0.1g0.1g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1179g1000kcal97g50.6g44.6g11.6g
Valittu annoskoko590g500kcal48.5g25.3g22.3g5.8g
Annoskoko puolitettuna295g250kcal24.3g12.7g11.2g2.9g
Arvot/100g100g85kcal8.2g4.3g3.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=225032