Lihamureke (karppi)

Silppua sipuli ja sekoita jauhelihaan.

Lisää kermaviili, kaurahiutaleet, kananmuna ja tomaattipyree.

Sekoita tasaiseksi, mausta suolalla ja pippurilla.

Laita murekemassa uuninkestävään vuokaan ja paista 225 asteisessa uunissa 50 minuutin ajan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha338g560kcal64.1g0g33.8g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 113g149kcal3g3.6g13.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu38g48kcal4.2g0.1g3.4g0g
Tomaattipyree, Pirkka17g14kcal0.6g3.2g0.2g0.2g
Suola, annos 3g2.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2.8g7.9kcal0.3g1.1g0.1g0.7g
Kaurahiutale 23g84kcal3.3g12.8g1.6g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1179g1757kcal152.4g47g105.4g8.2g
Valittu annoskoko590g878kcal76.2g23.5g52.7g4.1g
Annoskoko puolitettuna295g439kcal38.1g11.8g26.4g2.1g
Arvot/100g100g149kcal12.9g4g8.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227897