Uunimakkara

Viipaloi makkra.

Laita vuokaan laita jokaiselle makkara viipaleelle ketsuppian, sinappia ja ananasta ja tee 3 kerrosta.

laita pinnalle juustoraaste.

Laita uuniin 175 asteeseen ja lisää jossain vaiheessa kerma.

Jatka hetken aikaa paistamista.

syö perunoiden ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Sanna80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lauantaimakkara pötkö Pouttu225g496kcal19.1g14.6g40.5g3.2g
Ketsuppi, Felix17g15kcal0.2g3.5g0.1g0g
Sinappi 17g22kcal0.7g2.4g1g0.3g
Ananaspalat ananasmehussa, Pirkka77g44kcal0.3g10.8g0.1g0.8g
Ruokakerma 5%, Valio141g92kcal2.1g5.9g7g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)113g293kcal29.3g1.7g19.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1179g1922kcal103.4g77.8g135.6g8.6g
Valittu annoskoko590g961kcal51.7g38.9g67.8g4.3g
Annoskoko puolitettuna295g481kcal25.9g19.5g33.9g2.2g
Arvot/100g100g163kcal8.8g6.6g11.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=277493