Savulohikeitto

Kilo perunoita kuorittuna paloiksi kiehumaan suolalla maustettuun veteen.

Kolme sipulia lohkoina mukaan.

Mausteeksi muutama maustepippuri.

Kun perunat kypsyneet niin lohipalat (550 g) joukkoon ja maustetaan purkilla arlan (200 g) ruokakermaa kalalle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 337 grammaa

Phanneles

Phanneles sanoi...

Annoksia n. 11 kpl a 230 g

maanantai 04.05.2015 klo 17:51

AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 175g133kcal3.3g27g0.3g1.7g
Sipuli (kuorittu)21g5.7kcal0.3g1g0g0.4g
Savukirjolohifilee (Pirkka), annos 100g96g193kcal16.4g2g12.5g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%35g56kcal0.9g0.9g5.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 263g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1179g774kcal41.8g61.8g36.2g4.2g
Valittu annoskoko590g387kcal20.9g30.9g18.1g2.1g
Annoskoko puolitettuna295g193kcal10.5g15.5g9.1g1.1g
Arvot/100g100g66kcal3.5g5.2g3.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=460395