Karpinpi juusto-porokeitto

Kypsennä poro pakkauksen ohjeen mukaan ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kuori ja pilko lanttu.

Hauduta sitä voitilkassa noin 5 minuuttia.

Lisää kattilaan noin 2,5 litraa vettä.

Lisää joukkoon poro ja vihannekset.

Lisää viimeisenä sulatejuusto.

Sekoittele, kunnes juusto on sulanut joukkoon.

Keiton on tarkoitus olla enemmän liemi kuin keitto.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 491 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 420g121kcal4.2g19.3g1.3g7.6g
Lapinliha,poronkäristys 750g1124g1552kcal236.1g11.2g67.5g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow600g480kcal25.2g78g5.4g18.6g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g750g1874kcal142.4g0.2g164.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 2999g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11784g8053kcal815.8g217.4g478.2g52.4g
Valittu annoskoko5892g4027kcal407.9g108.7g239.1g26.2g
Annoskoko puolitettuna2946g2013kcal204g54.4g119.6g13.1g
Arvot/100g100g68kcal6.9g1.8g4.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=209710