Kahden kaalin gratiini

Höyrytä tai keitä kaalit n. 5 min. Valuta ja laita uunivuokaan.

Sulata rasva kattilassa ja lisää jauhot.

Ruskista hetki ja lisää maito.

Lisää puolet juustoraasteesta, kun kastike kiehuu.

Kun juusto on sulanut kastikkeeseen ripottele loput juustosta kaalien päälle ja kaada kastike vuokaan.

Kypsennä uunissa 225C noin 20 minuuttia tai kunnes pintaan tullut kaunis väri.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 421 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 2335g562kcal42.3g51.4g7g53.7g
Parsakaali brokkoli 1401g491kcal64.7g27.3g4.2g35g
Juusto, keskiarvo 467g1634kcal116.9g1.2g129.4g0g
Maito,kevyt (valio) 100g1401g645kcal44.8g67.3g21g0g
Vehnäjauho puolikarkea 93g321kcal9.5g65.4g1.1g3.3g
Voi 60% rasvaa 196g1069kcal1.7g1g119.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11788g9442kcal559.8g427.2g564.6g184g
Valittu annoskoko5894g4721kcal279.9g213.6g282.3g92g
Annoskoko puolitettuna2947g2361kcal140g106.8g141.2g46g
Arvot/100g100g80kcal4.7g3.6g4.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=145378