JVKurmee Kani Conejo en salmorejo

Kani palasiksi.

Valkosipuli, suola, chili, paprikajauhe (saisi olla enemmänkin), etikka, öljy ja laakerinlehdet marinadiksi ja kani uimaan vuorikautta ennen paistoa.

Paisto.

Loppu valkosipuli, paprikajauhe, suola ja paistetut sisäelimet muutaman paprikanpalasen kanssa mixeriin ja lisää seus pataan.

Muutamaksi tunniksi pataan ja ryppypotut mukaan pöytään.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 421 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 135g147kcal10.7g22.1g0.8g2.8g
Chili paprika punainen35g14kcal0.7g3.2g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 23g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 23g75kcal3.5g4.3g3g8.7g
Kani 3501g5700kcal739.8g0g304.6g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g233g47kcal0g15.2g0g0g
Oliiviöljy 117g1032kcal0g0g116.7g0g
Paprika punainen 474g139kcal4.5g21.3g1.9g9g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g4.7g6.1kcal0.1g1g0.3g0.7g
Limemehu, itse puristettu (-), annos 15g42g11kcal0.2g3.5g0g0.2g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g44g40kcal1.3g1.6g3.1g0.3g
Alkoholiton valkoviini ebony vale (Saksa), annos 100g327g98kcal0g0g0g0g
Vesi934g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11788g14615kcal1521.6g144.4g860.8g43.4g
Valittu annoskoko5894g7308kcal760.8g72.2g430.4g21.7g
Annoskoko puolitettuna2947g3654kcal380.4g36.1g215.2g10.9g
Arvot/100g100g124kcal12.9g1.2g7.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=417386