Nakkipata

Paloittele nakit yksitellen 3-5samankokoiseen osaan.

Voit halutessasi käyttää myös prinssinakkeja.

Sulata voi wok- tai paistinpannussa ja lisää joukkoon nakit.

Ruskista nakit ja lisää sen jälkeen joukkoon wokkikasvikset.

Jatka paistamista kunnes wokkikasvikset ovat sulaneet.

Lisää sitten joukkoon tuoremehu, ruokakerma, sinappi ja basilika.

Anna kiehua miedolla lämmöllä noin puolisen tuntia, kunnes wokkikasvikset ovat kypsiä.

Nakkipadan kanssa voit tarjota keitettyjä perunoita tai muusia.

Vinkki: Nakkien tilalla voi käyttää broilerin- tai possunsuikaleita.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Mennimaria84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g30g219kcal0.3g0.3g24g0g
Nakki, keskiarvo 1200g2799kcal136.8g13.9g247.2g0.1g
Pakastevihannes (Findus), annos 750g3000g900kcal45g135g12g75g
Omenatäysmehu (Rainbow), annos 200g800g360kcal1.6g88g0g0g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g800g1280kcal16.8g30.4g120g0.8g
Auran sinappi, perinteinen (Jalostaja), annos 7g60g131kcal3.7g14.9g6.2g0g
Basilika, kuivattu 6g15kcal0.9g1.2g0.2g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11792g11408kcal410.2g567.4g819.2g156.6g
Valittu annoskoko5896g5704kcal205.1g283.7g409.6g78.3g
Annoskoko puolitettuna2948g2852kcal102.6g141.9g204.8g39.2g
Arvot/100g100g97kcal3.5g4.8g6.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=190966