Banaanisuklaakakku

1) Muussaa banaanit (2-3 kpl koosta riippuen) ja sekoita niihin vaniljasokeri.

2) Murskaa suklaa pieniksi paloiksi.

3) Sulata voi ja vatkaa siihen sokeri ensin alhaisella nopeudella, sitten n. minuutin vatkaamisen jälkeen sekoita vielä hetki keskinopeudella.

4) Lisää munat yksitellen samalla sekoittaen.

5) Lisää vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe ja suola.

Sekoita (tässä voi vaihtaa puuhaarukkaan).

6) Lisää banaanisose ja sekoita tasaiseksi.

7) Lopuksi lisää suklaarouhe.

Levitä tasaisesti voideltuun ja jauhotettuun kakkuvuokaan.

Paista ensin n. 180-190 asteessa 10 minuuttia, minkä jälkeen laske lämpötilaa 150-160 asteeseen ja paista vielä n. 30 minuuttia.

Kakku on kypsää kun se irtoaa vuoan reunoista.

Tarjoa jäähtyneenä tai jääkaappikylmänä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 983 grammaa

Mrigon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 80% keskiarvo900g6390kcal2.7g1.8g720g0g
Sokeri 900g3653kcal0g899.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1500g5147kcal152.9g1050g18g52.5g
Kananmuna kuoreton 660g942kcal82.5g2g67.6g0g
Leivinjauhe 30g53kcal1.6g11.3g0g0.2g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Banaani, kuorittu 1200g1044kcal12.7g219.6g4.8g21.6g
Taloussuklaa, Fazer600g3090kcal23.4g336g180g31.8g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g90g360kcal0g89.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11796g41356kcal551.6g5217.8g1980.8g212.2g
Valittu annoskoko5898g20678kcal275.8g2608.9g990.4g106.1g
Annoskoko puolitettuna2949g10339kcal137.9g1304.5g495.2g53.1g
Arvot/100g100g351kcal4.7g44.2g16.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=124328